Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Adverteren

Badkamer & Tegels magazine.

Badkamer & tegels is een digitaal magazine dat maandelijks verschijnt en gratis wordt toegezonden aan inmiddels ruim 8.000 in badkamer en tegels geïnteresseerde consumenten. Tevens wordt het magazine, t.b.v. het verstrekken van productinformatie, maandelijks aan ruim 1000 showrooms verzonden. Ons interactief magazine is toegespitst is op het lezen vanaf een beeldscherm en maakt gebruik van allerlei multimediatechnieken, waaronder flash en video. Adverteerders die hiervan gebruik maken zijn in staat om de boodschap duidelijker, completer en met meer impact over te brengen. Tevens is het mogelijk om d.m.v. een “boekbutton” in het artikel of advertentie de consument met een muisklik direct aanvullende informatie in de vorm van een bladermagazine of flyer te presenteren.

Adverteren is mogelijk vanaf € 100,- euro per maand, dit is inclusief uw banner op onze doelgroepwebsite met meer dan 11.000 unieke bezoekers per maand en in de maandelijkse nieuwsbrief.
De digitale mogelijkheden om (tweezijdig) te communiceren met uw doelgroep of dealers, tegen een aantrekkelijke kostprijs, zijn groter dan u denkt. Graag presenteren wij u, ter plaatse, onze ideeën hierover. Voor een eerste indruk, klikt u HIER.
 

Badkamer en Tegels website.

Online adverteren?
Banner  op onze website met ruim 11.000 bezoekers per maand.
Opname in onze maandelijkse nieuwsbrief naar meer dan 8.000 consumenten en ruim 1.000 showrooms.
Voor de tarieven klik HIER.Select Showroom.

Onder de naam “Select showrooms” introduceert Badkamer & tegels een online platform voor het presenteren van de betere badkamerspeciaalzaken in Nederland. Het betreft ondernemingen die uitblinken in vakmanschap en productkennis waardoor zij in staat zijn voor de klant “de andere badkamer” te creëren.

Wilt u;

  • Uw portfolio presenteren aan ruim 11.000 unieke maandelijkse, in badkamer en tegels geïnteresseerde,  websitebezoekers?
  • Online beter gevonden worden op de voor u belangrijke zoekwoorden?
  • Beter communiceren met uw (potentiële) klanten
  • Gratis materiaal aanleveren voor opname van de “Badkamer van de maand” in ons maandelijkse magazine Badkamer & tegels met ruim 8000 abonnees?

Klik dan HIER.


Uw klanten gratis elke maand het Badkamer & Tegels magazine?

Gratis meer service verlenen en iedere maand in beeld blijven bij uw klanten?
Door het plaatsen van de inschrijfbutton voor het digitale Badkamer & tegels magazine op uw website stelt u uw eigen bezoekers en klanten in de gelegenheid om zich direct aan te melden voor toezending van het gratis magazine. Vervolgens wordt het magazine iedere maand d.m.v. een gepersonaliseerde email, uit naam van uw onderneming, met uw logo en bedrijfsgegevens aan hen verzonden. Ook voor u is deze service geheel gratis waarbij u wel extra service verleent en maandelijks de consument aan uw bedrijf herinnert wordt.

Voor een voorbeeld van een gepersonaliseerde email en hoe uw bedrijfsgegevens daarin gepresenteerd worden klikt u HIER.