Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Sealskin Canvas, een bad op maat

Sealskin Canvas, een bad op maat

Sealskin Canvas
Voor wie het ultieme in Baden wil, heeft Sealskin de Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern ‘Dutch design’ en gemaakt van bijzonder hoogwaardig materiaal. En volledig aan te passen naar úw situatie. Dankzij de maatwerkmogelijkheden zijn die vervelende, ontsierende tegelrandjes of dikke kitranden niet meer nodig. U trekt het bad door naar de breedte of schuinte die u nodig hebt voor het fraaiste resultaat.

Optimaal ligcomfort
Niets is zo ontspannend als het nemen van een heerlijk bad. Tenminste, als je comfortabel ligt. Dankzij vele jaren ervaring in baden en genieten weet Sealskin als geen ander hoe belangrijk goed ligcomfort is. Én hoe je dat realiseert in een bad. In Canvas is dat zeer zeker gelukt. De naadloze, vloeiende overgang van de horizontale vlakken naar de binnenvorm is bijzonder prettig voor het hoofd en voor de schouders. Ook de rug wordt goed ondersteund, omdat deze krommende lijn naar beneden wordt doorgetrokken.

Dutch design
Dutch design staat bekend om haar no-nonsense vormgeving. Kenmerkend aan Canvas zijn de vloeiende overgangen, gecombineerd met de strakke buitenvorm en dunne wand. Geen onnodige lijnen of vormen, dus. En dat komt niet alleen het ligcomfort, maar ook het schoonmaakgemak ten goede. De overloop van Canvas is ook slim weggewerkt. Door het gebruik van verborgen leidingen is er geen zichtbare knop en bent u er wel van verzekerd dat uw bad niet over loopt.

Hoogwaardig materiaal
Canvas is volledig vervaardigd uit Solid surface. Dit moderne, hoogwaardige materiaal is een composiet uit onder andere mineralen. Solid surface is vormvaster dan acryl, waardoor strakkere designs mogelijk worden. Solid surface producten zijn door en door van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. Het zorgt voor een zeer degelijke kwaliteit en het geeft het bad zijn bijzondere, warme uitstraling. Solid surface is eenvoudig te onderhouden.

Bad op maat
Uniek aan Canvas is dat het bad kan worden aangepast naar uw situatie. En niet andersom, zoals dat tot nu toe altijd moest. Een schuine zijde die aansluit op uw muren, een hoekje eruit vanwege een koof, een langere zijde, zodat het bad precies in uw nis past, etc. Het is allemaal mogelijk met Canvas. Welke vorm uw badkamerwensen ook aannemen, Canvas past vrijwel altijd.

Iedere kunstenaar heeft een Canvas nodig. Create your bathroom Xperience.

Canvas is binnenkort verkrijgbaar bij de betere sanitair vakhandelaar.

Meer informatie: www.sealskin.nl

 

Iedere maand geinformeerd worden over; badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, interieurtips, sanitairnieuws, etc. Schrijf u dan nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis online magazine Badkamer & tegels.

Sealskin documentatie