Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Sealskin Coco vrijstaand bad

Sealskin Coco vrijstaand bad
Het Sealskin Coco vrijstaand bad is uniek in zijn combinatie van materiaal, vormgeving en comfort. Gemaakt van het materiaal Solid Surface (samenstelling van polyme ren en mineralen). Dit geeft het vrijstaand bad een prachtige vormgeving en
uitstraling. Het toegepaste materiaal heeft een hoge dichtheid, hetgeen het bad stevig, solide en zeer krasbestendig maakt. Ergonomische belijning in de rug en ter ondersteuning van het hoofd. Ruim van binnen, slank en elegant van buiten.

Dat een vrijstaand bad niet alleen extreem mooi kan zijn, maar ook extreem praktisch, bewijst de Sealskin Coco. Het bad staat letterlijk op zichzelf en heeft dus geen potenset of andere (ondersteunende) hulpmiddelen nodig. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de afvoer, zonder uitsparing in de badkamervloer. Toegepaste materialen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Geen bedieningsknop voor de afvoer, maar een pop-up afvoer en overloopfunctie die op esthetisch verantwoorde wijze geïntegreerd zijn in het bad. Zo gaan schoonmaakgemak en schoonheid optimaal samen!

Sealskin documentatie