Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Vrijstaande baden voor iedere badkamer

Vrijstaande baden voor iedere badkamer

Iedere eigentijdse badkamer heeft een eyecatcher nodig, een element dat de aandacht pakt en de sfeer bepaalt. Dat kan met de nieuwe Icon serie van Sealskin, een collectie vrijstaande baden die niet alleen stijl maar vooral ook comfort aan de badkamer toevoegen.

De Icon baden worden gekenmerkt door een eigenzinnige vormgeving en een onmiskenbaar design. Icon is beschikbaar als ovaal en als rechthoek, maar dan licht gewelfd, zodat de binnenmaat lekker ruim en comfortabel blijft. Icon geeft uw badkamer stijl!

De Icon baden van Sealskin combineren stijl en comfort als geen ander bad. Van de stijl geniet u iedere keer als u uw badkamer binnenloopt. Door haar fraaie lijnen zonder onnodige poespas, waarbij het lijkt alsof het bad uit één stuk opgebouwd is, wordt Icon met recht een sfeerbepaler. Maar nog veel belangrijker is het ultieme genieten als u in het Icon plaatsneemt. De baden zijn heerlijk breed (800mm) en door de minimale wanddikte merkt u dat vooral aan de binnenzijde. U zult versteld staan hoe comfortabel Icon ligt.

Omdat Icon geen zichtbare scheiding tussen bad en ombouw kent, kan zich hier ook geen vuil ophopen en blijft het bad langer schoon. De Icon baden zijn compleet met afvoer en wateroverloop beveiliging uitgevoerd, en dat voelt wel zo veilig. De baden worden geleverd inclusief verstelbare poten voor een eenvoudige plaatsing. Onder het bad is voldoende ruimte gereserveerd voor het bevestigen van de afvoer, zonder dat u een uitsparing in uw badkamervloer moet maken.

Sealskin_Icon_vrijstaand_bad

Sealskin documentatie