Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

moderne badkamer 07
Een ruime badkamer voorzien van alle gemakken en comfort met als extra een aantal betegelde en glazen planchettes waarop handdoeken en badkamerartikelen kunnen worden neergezet. Het wellness hoekbad van de firma Victory zorgt met de zij- en bodemjets voor een uitgebreid relax programma. Dit air systeem maakt gebruik van een dubbele bodem van waaruit de verwarmde lucht in het bad wordt geblazen. Een belangrijk voordeel hiervan is een bodem zonder hinderlijke noppen. Na het baden blaast het systeem automatisch de leidingen droog. Het vullen van het bad vindt plaats via de whirlpooljets.

De inloopdouche met doorlopend planchet tot voorbij het toilet is ook voorzien van een betegeld zitje. De inbouwthermostaat is van het Italiaanse Treemme model Vela terwijl de glijstang, handdouche en de hoofddouche met een diameter 18cm afkomstig zijn van Hansgrohe. Pluspunten van de smalle douchegoot zijn de gegarandeerde waterdichtheid en de geringe inbouwdiepte van slechts 5,5cm

Het wandcloset Sanicompact van Sanibroyeur is uitgerust met een vermaler. Hiermee is het mogelijk om ondanks het ontbreken van een normale toiletafvoer toch een toilet te plaatsen en deze aan te sluiten op de leiding van een waterafvoer. De ruimte onder de schuine kant is zinvol benut door het aanbrengen van twee betegelde muurtjes met glazen platen ertussen waar de handdoekrollen perfect mee zijn weggeborgen.

Het dubbele Assenti wastafelmeubel is voorzien van 4 laden en een wastafelblad van 135cm breed. De 100cm brede wasbak loopt schuin af en voert het water via een gleuf achterin de wasbak naar de sifon. De twee inbouwmengkranen komen ook uit de Vela serie van Treemme en passen prima bij de strakke toch wat minimalistische uitstraling van het wastafelmeubel. Een ondiepe spiegelkast die toch voldoende opbergruimte biedt maakt het helemaal af.

Naast het wastafelmeubel is een radiator opgehangen van Vasco, serie Niva, die oogt als een strakke plaat. De chromen handdoekstang is als extra accessoire beschikbaar. De enige wand die voorzien is van witte gerectificeerde Keraben wandtegels, collectie Cool Blanco, bevindt zich in de inloopdouche. Op alle andere wanden alsmede de vloer zijn Rex tegels van 45x45cm aangebracht uit de serie Pillarguri.


In het gratis online magazine Badkamer & tegels is de "Badkamer van de maand" een vaste rubriek. Schrijf u nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis badkamermagazine met informatie over badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, sanitairnieuws, etc.