Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

natuursteen badkamer 06Deze maand nemen wij u mee naar een badkamer die een combinatie vormt tussen strakke lijnen, de warme natuurlijke uitstraling van teakhout en rondingen die lijken te zorgen voor een ietwat glooiend effect. Voor comfort wordt gezorgd door een maatwerk sauna en een wellness bad van waaruit u uw favoriete televisie programma’s in ieder geval niet hoeft te missen.

Het whirlpoolbad met een uitgebreid wellness programma en een systeem dat na het baden automatisch de leidingen met warme lucht droog blaast is de Itaka van Victory. Het vullen van het bad vindt plaats via de whirlpooljets wat een standaard voorziening is bij deze fabrikant. De badombouw aan de voorzijde is vervaardigd van teakhout en de afwerking aan de bovenzijde is van Belgisch hardsteen.

De inloopdouche wordt gemarkeerd door een ronde zitplaats waar u niet alleen tijdens het afdrogen gemak van heeft maar ook tijdens het aankleden. In de douche zelf wordt de ronding doorgezet en vanwege de schuine dakkant ontstaat er een apart effect in de betegeling. Deze bestaat uit kleine stukjes Belgisch hardsteen in de maat 1,5 x 5cm terwijl de douchevloer gemaakt is uit één stuk Belgisch hardsteen met een doucheput van THG. Voor de watervoorziening zorgt een inbouwthermostaat van Dornbracht uit de serie MEM met 2 stopkranen en douchegarnituur.
De plafonddouche met een diameter van 24cm is echter uit de collectie Raindance air van Hansgrohe.

Naast de inloopdouche is een radiator van Vasco model Bonsai in een RVS uitvoering opgehangen met een centrale thermostaatunit die zorgt dat er geen storende leidingen te zien zijn.
Daarnaast is ook elektrische vloerverwarming aangebracht die volledig onafhankelijk van de CV installatie voor een aangename warmte zorgt. De programmeerbare klokthermostaat stamt van Gira die ook voor al het andere schakelmateriaal tekende.

Het wastafelmeubel inclusief spiegelkast is op maat gemaakt en is opgebouwd uit teakhouten onderkasten met hoge lades. Het wastafelblad heeft 2 schuin aflopende wastafels met verborgen afvoer en is wederom van Belgisch hardsteen. De inbouwkranen stammen uit de MEM serie van Dornbracht. Rest nog te vermelden dat de witte gerectificeerde wandtegels van Keraben zijn uit de collectie Cool Blanco, maat van de tegel is 32 x 96 cm.


In het gratis online magazine Badkamer & tegels is de "Badkamer van de maand" een vaste rubriek. Schrijf u nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis badkamermagazine met informatie over badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, sanitairnieuws, etc.