Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Een speciale eigen badkamer

Een speciale eigen badkamer

Ben jij ook opzoek naar iets speciaals voor je badkamer? Blijf dan vooral even door lezen, want wij hebben misschien wel wat je zoekt. Een badkamer met een grote, mooie tegel is hartstikke leuk natuurlijk, maar wellicht wel een beetje doorsnee.

Kies voor iets unieks

Een epoxyvloer geeft je de mogelijkheid om een unieke vloer neer te leggen. Een epoxyvloer badkamer is voor een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden open. Je kunt bijvoorbeeld kleine voorwerpen op de vloer plaatsen en vervolgens de epoxy er overheen laten gieten, hierdoor worden de voorwerpen gefixeerd in de vloer. Hierbij kan je denken aan muntjes, stenen, niets is te gek. Ook kan je hierbij variëren met de kleuren epoxy. Bepaalde structuren in het gietsel is ook een optie. Met epoxy kan je eigenlijk alle kanten wel op.

Wat doen met het wasmeubel

Ook een belangrijk onderdeel van een badkamer is de wastafel. Hoe gaaf is het om marmeren plaat op maat in de badkamer te laten maken. Iedere keer als je binnen komt, zal het in het oog springen. De look die het marmer geeft zal luxe aanvoelen. Daarbij kan je het precies opmaat laten maken en past het dus perfect in de ruimte. Wat helemaal leuk is om te doen, is het combineren van beide onderdelen. Een epoxy vloer die afgestemd is op het de marmeren plaat. Op die manier creëer je een mooi geheel dat soepel in elkaar overloopt.

Hulp van een professional

Uiteraard kan deze overdaad aan keuzes je er toe brengen dat je geen idee meer hebt wat te doen. Het hebben van mogelijkheden is prettig, maar kan soms ook verstikkend werken. Laat dan een professional ernaar kijken, die weet er wel raad mee. Hij of zij zal naar je wensen luisteren en de meest mooie badkamerideeën voor je opereren. Uiteraard kan jij altijd ervoor kiezen om af te zien van het plan.