Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Falper Design, een kwestie van stijl

Falper Design, een kwestie van stijl

Falper badkamer design biedt een leefomgeving die gekenmerkt wordt door elegantie die in staat is om het alledaagse op een buitengewone manier weer te geven. Dat maakt het merk onderscheidend. Falper badkamermeubelen, wastafels en vrijstaande baden zijn altijd het referentiepunt van de markt geweest, zowel voor de originaliteit van het ontwerp als voor de visie die aan de basis staat van hun creatie. Een kwestie van stijl, verder gekwalificeerd door het niveau van ontwerpers die instaan voor de realisatie.
Een voortdurende zoektocht naar hedendaagse expressie en ambachtelijke kennis, waarbij traditie en innovatie zich vermengen in nieuwe en originele vormen. De nieuwigheden gepresenteerd door Falper op de Salone del Mobile in Milaan 2018 weerspiegelen de samenwerking met enkele van de meest prestigieuze Italiaanse en internationale designnamen.
De in Milaan wonende architect en ontwerper Matteo Thun, driemaal winnaar van de Compasso d'Oro en opgenomen in de Interior Hall of Fame in New York, richtte Matteo Thun & Partners op in 2001. De Spaanse ontwerper Antonio Rodriguez richt samen met hem in 2003 samen met hem in een bureau voor architectuur, interieur, styling en productontwerp, met kantoren in Milaan en Shanghai. Het voortdurende onderzoek naar eenvoud en functionaliteit genereert een tijdloos en iconisch ontwerp.
De ontwerpideeën van de Bulgaarse architect Victor Vasilev voor Falper Design zijn geïnspireerd op de voortdurende zoektocht naar formele en materiële zuiverheid. Zijn samenwerkingsverbanden hebben geresulteerd in zijn verschillende internationale prijzen.
De Italiaanse Simone Bonanni en Transylvanian Attila Veress, ontwerpers bekroond met eervolle vermelding op de 23e ADI Compasso D'Oro Award (Targa Giovani), werken aan verschillende projecten voor geselecteerde internationale merken met het oog op het creëren van waarde en synergie tussen merken en productervaring.
Italiaanse roots en een internationale visie: Métrica is een designstudio in Milaan, internationaal erkend voor zijn methode van projectmanagement die design plaatst in een context van nieuwe waarde, het resultaat van een wereldwijde visie op ontwerpen. Aan het hoofd van de firma staan Lucio Quinzio Leonelli met ervaring in management en Robin Rizzini met een geschiedenis in meubeldesign. Falper Edge, een serie van badkamermeubelen met tijdloze lijnen, is onder andere door Métrica ontworpen.
Falper_Edge_badkamermeubel