Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Tips voor het inrichten van de badkamer

Tips voor het inrichten van de badkamer
Wanneer je een nieuw huis koopt of de badkamer laat verbouwen, heeft jouw badkamer vaak ook een nieuwe inrichting nodig. Dit betekent dat je nieuwe meubelen zult moeten aanschaffen. In dit artikel vertellen we jou meer over het kopen van nieuwe meubelen voor in de badkamer. Lees snel verder wanneer jouw huidige badkamer (of nieuwe badkamer) aan een nieuwe inrichting toe is.

Welke meubelen heb je nodig voor in de badkamer?

In principe heb je naast een toilet, douche en wasbak natuurlijk niet veel nodig. Het is handig om een aantal opbergbakken te kopen, waar je cosmetica en andere producten in kunt opbergen. Daarnaast is het slim om een kast, plank aan de muur of opbergbox te kopen voor de handdoeken. Het is aan te raden om alleen materialen te kopen, die geen water opnemen (aangezien de badkamer vaak een 'natte ruimte' is).

Waar badkamer meubelen kopen?

Op het internet vind je verschillende webwinkels waar je meubelen kunt aanschaffen. We raden je aan om alleen meubelen te kopen van webwinkels die gratis retourneren hanteren. In sommige gevallen kan een meubelstuk die je online bestelt hebt tegenvallen wanneer het bij jouw thuis afgeleverd wordt. Mocht dit het geval zijn, dan kun je in ieder geval van de gratis retourneer optie gebruik maken.

Zelf hebben wij goede ervaringen met Wezan meubelen. Deze worden op tijd geleverd en daarnaast hebben ze een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Tot slot raden we jou aan om de prijzen op het internet te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt.