Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Milldue Touch

Milldue Touch

Als er een ruimte in de woning is die de afgelopen jaren een radicale transformatie heeft ondergaan dan is het wel de badkamer. Van een ruimte die enkel bedoelt was om jezelf te reinigen is de badkamer geëvolueerd naar een ruimte die zich in één woord laat omschrijven als een ontspanningsoord. Een ruimte met status, die ingericht kan worden als een persoonlijke retraite waar men tot rust komt en tijd kan besteden aan de zorg voor lichaam en geest. Deze sociale en psychologische verandering weerspiegelt het verlangen naar een gezonder leven en het langzaam afstand nemen van de onophoudelijke race die ons leven kenmerkt. De stijl en technologie van Milldue zetten stappen in deze richting en begeleiden u langs deze weg.

De kracht van materiaal en vormgeving zorgt voor een buitengewone fusie tussen geschiedenis en moderniteit. Een samensmelting van twee elementen die nieuwe ontwerpmogelijkheden creëert en Milldue inspireerde bij het vormgeven van een nieuwe serie badkamermeubelen. Touch is een collectie voor veeleisende mensen die waarde hechten aan de betekenis van gerecyclede historische materialen en vakmanschap. De traditie van het verleden wordt opnieuw geïnterpreteerd met eenvoudige geometrische lijnen die elkaar kruisen en basisvormen die een originele en unieke architectuur creëren. Materialen zoals; Gerestaureerd of natuurlijk hout, stof, leer, spiegels en verlichtingselementen creëren een sfeer om je heen die je omarmt en verleidt.

Het modernisme in deze collectie is pure emotie, een unieke kruising tussen technologie, minimalistisch design en het benadrukken van essentiële lijnen. Touch is ontworpen om een functionaliteit en tijdloos gebruiksgemak te waarborgen. De meubelcollectie is zeer modulair en in staat om te voldoen aan esthetische, ergonomische en functionele vraag van de klant. Absolute lineariteit en eenvoud in een serie van monoblocks met een compact design, die gemakkelijk passen in elke omgeving, mede dankzij de veelzijdige en verfijnde afwerking.


Iedere maand geinformeerd worden over; badkamer- en toiletdesign, tegeltrends, ontwerpideeen, interieurtips, sanitairnieuws, etc. Schrijf u dan nu in op onze homepage en ontvang iedere maand het gratis online magazine Badkamer & tegels.

Mill Due documentatie