Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Nieuwe website Thebalux

Nieuwe website Thebalux

Met trots presenteren we u de vernieuwde en verbeterde website van Thebalux Badkamermeubelen. U kunt op deze website het complete programma van Thebalux bekijken, het laatste nieuws zien, montagehandleidingen downloaden en een Thebalux showroom bij u in de buurt vinden.

Verdeling badkamermeubelen - wastafels - spiegels en spiegelkasten
Om het zoeken voor u overzichtelijk te maken is er een splitsing gemaakt in de drie categorieën. Vanzelfsprekend kan u beginnen met oriënteren in het algemene badkamermeubel programma. De oriëntatie naar een badkamermeubel kan nu ook beginnen bij een wastafel of spiegel. Mocht u een wastafel of spiegel hebben gevonden die u erg aanspreekt dan kan u daar een badkamermeubel bij zoeken.

Gebruik filters om snel en eenvoudig te vinden wat u zoekt
Bij alle categorieën zijn er nu handige filters. Aan de linkerkant van het scherm kunt u uw voorkeuren aangeven met een aantal klikken. U kan met de filters eenvoudig het programma van Thebalux doorzoeken.

Veelgestelde vragen
Rechtsboven in het scherm ziet u 'veelgestelde vragen'. Hier kan u antwoord vinden op de meeste gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u hier ook gemakkelijk contact opnemen met Thebalux.

Badkamer showrooms zoeken bij u in de buurt
Vul uw postcode in en u krijgt meerdere Thebalux showrooms in uw regio naar voren. Op de uitgebreide dealerpagina's kunt u naast de contactgegevens ook foto's zien van de desbetreffende showroom.

www.thebalux.nl

thebalux_website

Thebalux documentatie