Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Antrax radiator "T" wint Interior Innovation award

Antrax radiator


De Interior Innovation Award wordt sinds 2002 uitgereikt door een samenwerkingsverband tussen Imm Keulen en de Duitse Design Council en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze awards in de interieur- en designindustrie. Voor 2012 wint Antrax IT de “Interior Innovation award” met de serie radiator “T”

Serie T is meer dan alleen maar een radiator, het is tevens een meubel dat in de ruimte kan worden geïntegreerd, maar niet één die in het middelpunt van de belangstelling wil staan. De serie T is een radiator die volledig op kan gaan in zijn omgeving omdat het de vorm kan aannemen van een meubelstuk. Met het T-profiel kunt u allerlei configuraties maken zoals: individuele en gecombineerde rekken of kasten, objecthouders, een verlengstuk van de vensterbank, handdoekrails, etc…. voor in de badkamer, entree, hal, keuken en woonkamer.

In aanvulling op de standaardmaten van 150 cm en 200 cm, kan het element op maat worden gemaakt met een minimum van 100 cm tot een maximum van 250 cm, met een 1 cm stap. Dit geeft maximale flexibiliteit en maakt de "T" tot een product dat naadloos kan worden ingepast in het ontwerp van de klant. Hiermee kan de designradiator perfect worden geïntegreerd in ieder interieur.

Het aluminium profiel geeft ook een uitstekende warmte-output met een zeer kleine hoeveelheid water, dat voldoet aan de steeds toenemende behoeften van woningen met een hoge warmte-efficiëntie. De specifieke structuur maakt de radiator niet alleen geschikt voor de woonkamer- of keuken maar ook als een nuttige en efficiënte radiator voor de badkamer en andere comfortgebieden waar hij kan worden gebruikt als een verwarmd handdoekenrek, een badjashouder of om handdoeken op te slaan.

De verticale versie kan worden uitgerust met gewitte planken gemaakt van Italiaanse walnoot en een haak om badjassen aan op te hangen. Deze speciale haak kan ook apart worden aangeschaft en geplaatst na de aankoop. Het is functioneel voor het drogen en verwarmen van badjassen en maakt de “T” ook tot een open kast met een strak en geavanceerd ontwerp, waardoor in de badkamer een buitengewoon gevoel van netheid ontstaat.