Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De add-On radiator van Tubes

De add-On radiator van Tubes

Een niet te missen halte voor toeristen is, na het Louvre en de Eiffeltoren, het Centre Georges Pompidou, een museum geheel gewijd aan de hedendaagse kunst. Na de meesterwerken die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de kunst zoals o.a. Picasso, Kandinsky en Matisse, is het nu de beurt aan een radiator om zijn debuut te maken.

Geen gewone radiator natuurlijk, maar een verrassend beeldobject dat de hedendaagse technologie en design belichaamt. De add-On radiator van Tubesradiatori, het resultaat van een innovatief idee van de Indiase ontwerper Satyendra Pakhale.

De add-On doet denken aan een puzzel of een model van Lego stenen maar is ontwikkeld volgens een modulair concept, dat zorgt voor een veelvoud aan compositie mogelijkheden en creatieve oplossingen. Het hard van het systeem is een 12x24 cm module waaraan men, in theorie, onbeperkt verwarmingselementen kan koppelen en zodoende een ​​oneindige radiator kan creëren.

De hoge graad van technologische innovatie en het briljante ontwerp van de add-On radiator, overtuigden de curatoren van het Centre Pompidou om dit ​​technische en alledaagse voorwerp op te nemen in de permanente collectie van het museum.