Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Flaps in het Design Athenaeum

Flaps in het Design Athenaeum

The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design en het Europees Centrum voor Architectuur Art Design and Urban Studies maken bekend dat Flaps, de designradiator van Antrax IT, de 2014 GOOD DESIGN Award heeft gewonnen.

Met de geschiedenis meer dan vijftig jaar en een naam die wordt erkend over de hele wereld, de Good Design Award, die werd opgericht in Chicago in 1950, is nu het meest gewilde eerbetoon onder zowel bedrijven en ontwerpers. Een prestigieuze internationale onderscheiding, de Good Design Award beloont industriële producten en de meest innovatieve en verrassende creaties, en is uitgegroeid tot een teken van "gegarandeerde" excellence en verdienste.

De zalen van het Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, exposeren alle winnaars van vorige edities. Dit jaar, zal daar ook Flaps aan worden toegevoegd. De designradiator is ontworpen door Victor Vasilev voor Antrax IT, en heeft ook de Interior Innovation Award in 2013 en een eervolle vermelding van de 2015 German Design Award ontvangen.

Inderdaad, Flaps won de Good Design Award 2014 voor de categorie Bad en accessoires. De winnaar van vorig jaar was echter ook al Antrax IT met de iconische radiator Serie T. Voor het tweede jaar op rij, wordt daarmee bevestigd dat Antrax IT, in staat is om creaties tot leven te brengen die niet alleen opvallen voor hun styling kenmerken, maar ook voor hun kwaliteit en uniciteit.

Flaps, een designradiator gemaakt van recyclebaar aluminium biedt een hoge efficiency en dankt zijn strakke uitstraling aan eenvoudige geometrische silhouetten, onderbroken door 'flappen' die kunnen worden gebruikt als handdoekhouders. Flaps is beschikbaar in meer dan 200 kleurvarianten, in de afmetingen: 171 x 35 cm en 201 x 35 cm, en in een elektrische versie.

Flaps-radiator-Antrax_1

Flaps-radiator-Antrax_2