Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Tubes Trame, een waanzinnig element

Tubes Trame, een waanzinnig element

 

Creativiteit en vormgeving harmoniseren met techniek in Trame, de radiator met spannende lijnen en een buitengewone veelzijdigheid. Het ontwerp van Stefano Giovannoni is een revolutie in het verwarmingselement met zijn vrije en licht aanpak, een herinterpretatie van de traditionele radiator gebaseerd op een thema van buizen.

Met Trame zijn de traditionele stalen buisvormige elementen slank gekleurde draden, die licht en flexibel elkaar vervolgen lijkend op een weefsel van warmte. Vloeiende lijnen herhalen zich in een delicate spel van vlakken en ruimtes en creëren een wisselvallig, zacht en driedimensionale effect dat iedere plek in de woning kan betoveren.

Het model is een complete technologische innovatie, de thermostaatkleppen zijn niet aan de radiator bevestigd maar zijn op afstand aangesloten om te voorkomen dat de zachtheid van het ontwerp op één of andere manier beïnvloed wordt. Afhankelijk van het licht en de plaats van waarnemen lijken de buisvormige elementen die deel uitmaken van Trame te veranderen in consistentie en beweging waardoor de radiator een veelzijdige object is dat nooit hetzelfde is.

Trame is niet alleen als een systeem component met een sterke persoonlijkheid maar ook een essentieel onderdeel van de architectonische structuur in het interieur. Het ontwerp past perfect bij de ideale lijnen van de Elementen collectie waarmee Tubes zijn nieuwe radiatorconcept verkent.