Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Magnum vloerverwarming met zelfsturende thermostaat

Magnum vloerverwarming met zelfsturende thermostaat
Vloerverwarming in de badkamer. Verschillen in vloerverwarming, de ene sneller op, de andere trager. Maar u wilt  graag dat de vloer op een bepaalde temperatuur is wanneer het u uitkomt. Bijvoorbeeld: 23° om 7.00 u ’s ochtends. Is dat mogelijk? Wel met de Magnum Intelligent-Control. Inderdaad, een intelligente thermostaat. Vloerverwarming is snel, effciënt en comfortabel. Zeker met een Magnum vloerverwarming systeem.

 

Het comfort zit bij Magnum echter ook in de thermostaat. Deze is eenvoudig en snel in te stellen en te bedienen. De intelligentie van de thermostaat zit erin dat hij in het gebruik leert wat de ideale opwarmtijd van de vloer is. Het programma kiest dan zelfstandig de ideale route naar het geprogrammeerde resultaat. Wij noemen dat: het neusje van de zalm onder de thermostaten. U raadt het al: de thermostaat heeft een houten vloeren functie, automatische zomertijd/wintertijd instelling en een ingang t.b.v. externe domotica sturing. Diverse uitvoeringen

De thermostaat wordt standaard geleverd met twee frames: een modern hoekig en een klassiek afgerond frame, beide in polar wit. De frames zijn ook verkrijgbaar in pergamon, zilver en grafet zwart.


Magnum documentatie