Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Beams designradiator

Beams designradiator

Vasco introduceert een innovatieve aluminium designradiator die opvalt door zijn prestaties, duurzaamheid en opvallend hippe uiterlijk. Het betreft Beams, een radiator met spectaculaire warmteafgifte die daardoor uitstekend geschikt is voor lage temperatuursystemen zoals condensatieketels en warmtepompen.

Designradiator Beams is een zogenaamd 'gesloten model' met een hoog rendement en bestaat uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Aluminium zal volgens Vasco de komende jaren steeds vaker als basismateriaal worden gebruikt. Het is drie keer lichter dan staal, voor 100% recyclebaar en staat garant voor een betere warmtegeleiding dan traditionele materialen.

Beams is een architectonisch statement voor iedere ruimte. Het grafisch contrast ontstaat door het robuuste volume, de fijne belijning en de frisse kleuren van de accessoires. De praktische accessoires, zoals handdoekbeugel of kapstok, zijn beschikbaar in allerlei geometrische vormen en uitgevoerd in neutraal zwart en wit of in trendy 'fluo' kleuren. Beams, een architecturale vormgeving designradiator, die met eenvoudig te verwisselen accessoires telkens opnieuw een fris accent krijgt.

Beams_designradiator

Vasco documentatie