Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Nieuwe website Vasco designradiatoren

Nieuwe website Vasco designradiatoren

Dat Vasco niet alleen een vernieuwer is in radiatordesign, bewijst het bedrijf met zijn gloednieuwe website. Samen met designpartner Studio Segers en ontwikkelaar Tabeoka werd gezorgd voor een fris ontwerp met een aantrekkelijke en vooral gebruiksvriendelijke site, geschikt voor de diverse doelgroepen van Vasco.

De nieuwe website mikt op zowel particulieren, installateurs als architecten. Marketing manager Dirk Van Lier: "Of je nu algemene of technische informatie zoekt, je zal vinden wat je wil weten over radiatoren en ventilatie. Anderzijds willen we zelf ook bijleren. Als bedrijf is je online aanwezigheid allang geen eenrichtingsverkeer meer. In dialoog met de klant willen we onze producten en dienstverlening steeds beter maken. De nieuwe website is alvast een eerste stap in die richting."

Een blikvanger op de site is het keuzemenu binnen elke productgroep. Die laat snel zien welk product het meest geschikt is voor welke omgeving of behoefte. De productinformatie is onmiddellijk beschikbaar, volledig en te downloaden. Tot slot kunnen bezoekers op elk moment van het navigeren plaatselijke Vasco dealers vinden.

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op.

www.vasco.eu

Vasco documentatie