Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

3 tips voor als je de badkamer gaat verbouwen

3 tips voor als je de badkamer gaat verbouwen

Als jij je badkamer wilt verbouwen, dan wil je dit natuurlijk efficiënt aanpakken. Wij geven je graag drie tips voor als je de badkamer gaat verbouwen.

1. Wensen in beeld brengen

Voordat je start met het verbouwen, is het aan te raden om je wensen in kaart te brengen met betrekking tot de badkamer. Wil je de gehele badkamer verbouwen of gaat het om een gedeelte van de badkamer. Als je ervoor kiest om de gehele badkamer te verbouwen, is het aan te raden om een lijst te maken met alles wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan badkamertegels voor de vloer en wand, een bad of douche en een toilet. Als je een lijst hebt opgesteld weet je ook precies wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen met de verbouwing. Het is daarnaast ook handig om een budget te bepalen. Zo kun je gerichter op zoek gaan naar producten en artikelen die passen bij je wensen.

2. Schaf een gereedschapswagen aan

Een gereedschapswagen kopen is een verstandige keuze als je tijdens het klussen in de badkamer graag al je gereedschap bij de hand wilt hebben. Met een gereedschapswagen is het gereedschap daarnaast ook nog eens ontzettend gemakkelijk te verplaatsen. Als je een gereedschapswagen bij je hebt tijdens het verbouwen van de badkamer, dat weet je in ieder geval zeker dat je alles bij de hand hebt om efficiënt aan het werk te gaan.

3. Inspiratie voor de indeling opdoen

Als je klaar bent met het in beeld brengen van je wensen en daarnaast ook beschikt over een gereedschapswagen, is het tijd om een indeling voor je badkamer te maken. Er zijn veel verschillende indelingen mogelijk voor je badkamer. Welke indeling het mooist en meest praktisch is, hangt geheel af van de grootte van je badkamer. In een badkamer met meer ruimte is er natuurlijk ook meer mogelijk qua indeling.