Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

CREATIVE LIFE 10.000m2 creatief feest

CREATIVE LIFE 10.000m2 creatief feest

29 – 31 maart 2019 is de Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de derde keer het decor voor een creatieve ontdekkingsreis tijdens Creative Life.

Na een nagenoeg uitverkochte tweede editie, zijn de voorbereidingen weer volop in gang om er deze editie waar mogelijk nog een groter creatief feest van te maken. Meer dan 100 creatieve bedrijven en zeker zoveel workshops maken dit mogelijk. Op Creative Life gaan we op zoek naar het verhaal achter de (handmade) producten, zien we hoe het wordt gemaakt, wie dat moois maakt en vooral ook: ontdek jouw eigen creatieve talenten en laat je inspireren.

WERKSPOORKATHEDRAAL
De Werkspoorkathedraal vormt het decor van Creative Life. Stoer, industrieel, licht en vol met verhalen. Naast de diversiteit aan deelnemers, workshops en masterclasses, kunnen de bezoekers tevens genieten van food & drinks in the pink pop up bar, een ware foodexperience!

TICKETS EN INFO
Het event vindt plaats op 29 t/m 31 maart. Openingstijden: 10.00 uur – 17.00 uur. Tickets zijn online te koop voor € 12,50 via de website www.creativelife.nl. Parkeren is gratis.

creativelife_impressie


creative-life_impressie