Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ceramistone als vloer- en wandafwerking in de badkamer

Ceramistone als vloer- en wandafwerking in de badkamer

Het keramische plaatmateriaal Ceramistone wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Door de unieke eigenschappen is het materiaal uitermate geschikt als keukenblad en voor vloer en wandaf Door de gesloten samenstelling is het oppervlak 100% vlekbestendig tegen vetten, zuren en zelfs aan agressieve middelen als chloor! Ook de hittebestendigheid een pré! U schuift de hete pan zo van het fornuis op de aanrecht. Verder is het licht van gewicht, slijtvast en supersterk! Over krassen maakt u zich dus helemaal geen zorgen.

Ceramistone in de badkamer

Met zoveel goede eigenschappen zijn er met dit materiaal natuurlijk veel meer toepassingen mogelijk. Wat dacht u van een Ceramistone vloer of wandafwerking in de badkamer? Door de krasbestendigheid en slijtvastheid zal er geen ‘loop’ ontstaan. De vloer is bovendien eenvoudig te reinigen, want er trekt geen vuil in het gesloten oppervlak. Zelfs weersinvloeden en lage temperaturen hebben geen vat op Ceramistone, dus het is zelfs toepasbaar als terras.


Maten en kleuren

De kracht van Ceramistone® schuilt in het grote formaat. Strakke, egale wanden en vloeren of naadloze keukenbladen versterken een minimalistisch karakter. Het plaatmateriaal wordt geleverd in elke gewenste vorm en maat. Het maximale plaatformaat is 3 meter x 1 meter. In het 24 kleuren tellende pallet vindt u natuurdecoren en prachtige monotinten.