Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Cersaie ontwerpt uw huis

Cersaie ontwerpt uw huis

De tweede editie van "Cersaie ontwerpt uw huis" wordt gelanceerd
Tijdens de 31ste Cersaie, de internationale tentoonstelling van keramische tegels en badkamerinterieur (maandag 23 - vrijdag 27 september, Bologna Exhibition Centre), zullen ontwerpers van toonaangevende Italiaanse woonbladen een gratis ontwerp consultancy service bieden aan het publiek. Het initiatief vindt plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 september in het web, tv en Press Village in het Services Centre. Een unieke gelegenheid voor huiseigenaren om advies te krijgen over het inrichten of verbouwen van hun woning. Deze service maakt onderdeel uit van de inspanningen van Cersaie om de consument, die steeds autonomer wordt in zijn aankoopbeslissingen, meer te kunnen bieden.

Na haar succesvolle debuut in 2012, wordt het initiatief dit jaar herhaald met de deelname van 22 tijdschriften, 8 meer dan bij de eerste editie. Een tweede belangrijke toevoeging is de vrijwillige deelneming van Cersaie exposanten. Een aantal vooraanstaande ondernemingen op het gebied van keramisch- en badkamerinterieur zullen deelnemen aan het initiatief door het aanbieden van deskundig advies op hun beursstand aan het publiek op donderdag 26 en vrijdag 27 september.

Bij elk van de vijf ingangen van het expositiecentrum, zullen affiches en een plattegrond met de titel; "Cersaie ontwerpt uw huis 2013", de locaties aanduiden van de deelnemende magazines in het dienstencentrum en de bedrijven in de beurshallen.

http://www.cersaie.it/en/pdf/planimetria-2013.pdf