Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Dakkapel specialist

Dakkapel specialist

Waarom een dakkapel

Met een dakkapel creëert u snel extra ruimte en licht in uw woning. Meestal worden dakkapellen geplaatst op zolderruimtes of op schuin aflopende daken van een verdiepingsvloer. Een gemiddelde dakkapel levert u 3 a 4 vierkante meter extra woonruimte op. Naast de ruimte, zorgt u ook voor meer licht in de woning.

Materiaal

De dakkapel specialist maakt dakkapellen van (hard)hout, kunststof of aluminium, of van een combinatie van deze materialen. Uw eigen wensen staan daarbij centraal. De afwerking is geheel compleet, dus inclusief HR glas, draai-en/of kiepramen, dakbedekking, dakgoten en afvoerbuis. De dakkapel specialist kan uw dakkapel in diverse kleuren leveren, passend bij de kleur(en) van uw woning.

Montage

Uw dakkapel wordt binnen één dag vakkundig, netjes en compleet geplaatst.  Op de montage en op het materiaal krijgt u maar liefst 15 jaar garantie. U hoeft dus niet lang in de puinhoop te zitten. Een 'open dak' is ook niet ideaal, wanneer de dakkapel nog niet helemaal geplaatst is. Zodoende is de dakkapel specialist een bedrijf dat snel en vakkundig te werk gaat.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen van de dakkapel en van het materiaal waarvan de dakkapel gemaakt is. Een standaard (prefab)dakkapel is goedkoper dan een precies op maat gemaakte dakkapel. De prijzen bij een dakkapel specialist zijn all-in prijzen, dus inclusief montage- en kraankosten, HR beglazing, dakbedekking en de afvoer van het bouwmateriaal.

Vergunningen

Het is aan te bevelen om bij de gemeente waar u woont na te gaan of er een vergunning vereist is. Desgewenst kan de dakkapel specialist alles rondom de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Een dakkapel bedrijf neemt zo veel mogelijk voor u uit handen.