Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De ideale badkamer

De ideale badkamer

Van welke sanitaire voorzieningen moet uw ideale badkamer voorzien zijn? Wilt u een badkamer met enkel een toilet en een douche, wilt u het toilet van overige sanitaire voorzieningen scheiden, enzovoorts? De ideale badkamer ziet er voor iedereen anders uit. Denk hierbij niet alleen aan de elementen die een badkamer moet bevatten, maar ook aan de stijl van de sanitaire voorzieningen. De een geeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een modern ingerichte badkamer, terwijl een ander kiest voor een klassiekere inrichting.

Tip: twijfelt u over de inrichting of indeling van uw badkamer? Kijk eens op internet of in magazines, waar u veel inspiratie op kunt doen. Er zijn verschillende websites waarop u badkamers van anderen kunt bekijken.

Een verlengstuk van de rest van uw woning

De badkamer moet een verlengstuk van de rest van uw woning zijn. Een modern ingerichte badkamer past bijvoorbeeld niet bij een klassieke woon- en slaapkamer, of andersom. Zorg er daarom voor dat de stijl van de elementen in uw badkamer aansluit bij de stijl van de rest van uw woning. U kunt de badkamer met bepaalde accessoires een modern of juist klassiek tintje geven, als dit uw voorkeur krijgt. Denk aan een speciaal type verlichting, leuke klassieke bloempotjes voor rond de wastafel, een houder voor de tandenborstels, enzovoorts.

Hulp van een loodgieter

Wilt u uw badkamer ook een nieuwe stijl geven? Schakel de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt in. Een loodgieter kan u helpen met het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer van uw badkamer, u inzicht geven in de mogelijkheden die u heeft bij het vernieuwen van de badkamer, etc. Vraag bij vrienden of familie naar een betrouwbare loodgieter bij u in de buurt. Zo weet u zeker dat u in een later stadium niet te maken zal krijgen met lekkages of verstoppingen in de badkamer. Dit is voor veel woningbezitters een grote ergernis!