Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De regendans in je badkamer

De regendans in je badkamer

Het gaat in de badkamer al lang niet meer uitsluitend om lichaamshygiëne. De badkamer is een woonruimte geworden, een oase van rust waarin men graag en lang vertoeft.

Whirlpools en massagebaden

Er bestaan whirlpoolsystemen met lucht, water of een combinatie van beide. Bij de keuze van dergelijke systemen speelt ergonomie een belangrijke rol. Je moet immers over de mogelijkheid beschikken om je hele lichaam te laten genieten van de massage effecten van de stralen. Opties zoals afstandsbediening, onderwaterverlichting, panelen of thermostaat kraan maken de belevenis compleet.

Stoom

Een stoomdouche vereist niet meer plaats dan een ruime douchecabine en heeft zowel de functies van een luxedouche als van een stoomcabine. Stoomcomponenten kunnen ook afzonderlijk in een zelfgebouwde hammam ingebouwd worden zonder al te veel werk.

Watervaldouche

Verkwikkend en verfrissend na het stoombad, dat is de watervaldouche. De hoofddouche met luchtaanzuiging, de zogenaamde Air-technologie, laat zachte, volle waterdruppels op het lichaam vloeien.

Welness hoeft niet duur te zijn

Bij wijze van spreken kan je morgen al genieten van wellness. Zo heeft verschillende aanbieders een ruim gamma grote tot zeer grote douchekoppen die je in een handomdraai op je bestaande douchestang kan installeren.

Het gouden principe

Hoe groter de douchekop, hoe groter het doucheplezier. Met een grote handdouche verbruik je ongeveer net zoveel water als vroeger. Het wordt echter wel veel efficiënter verspreid over je lichaam.

Welness in een handomdraai

De oude douchekop op je huidige installatie kan in een handomdraai vervangen worden door een van de nieuwe modellen. Sommige koppen zijn ook verkrijgbaar in een handige travelkit, zodat je ook op reis in je hotel dit immens doucheplezier niet hoeft te missen. Met een sleuteltje is de installatie zo gepiept.