Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Decoratietips voor een rustgevende badkamer

Decoratietips voor een rustgevende badkamer

In onze drukke samenleving is het belangrijk om af en toe een momentje van rust te creëren. De ideale plek hiervoor is de badkamer, waar je lekker lang kan genieten van een oase van rust. Tenminste dat is de bedoeling. Kan jouw badkamer ook wat hulp gebruiken? Wij hebben de beste decoratietips voor een rustgevende badkamer voor jou op een rijtje gezet. Bekijk ook eens nieuwewonen.be voor nog meer tips in en om huis.

Plaats niet teveel spullen en accesoires in je badkamer

Voor een rustgevende omgeving is het van groot belang dat je zoveel mogelijk rommel en spulletjes opbergt. Heel veel tierelantijntjes zijn natuurlijk hartstikke gezellig, maar verstoren wel de rustgevende factor van huis. Op woononline vind je handige DIY’s voor een opgeruimde badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig badkamermeubel met voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gebruik de juiste verlichting

Verlichting kan de badkamer maken of breken. Met kille, witte verlichting zorg je al snel voor een zeer steriel ogende badkamer. Dit komt al gauw ongezellig over en hier zal je dan ook niet snel een langere tijd door willen brengen. Natuurlijk moet je met verlichting ook uitkijken in een badkamer, ze moeten immers wel bestand zijn tegen vocht. Hallogeenspots kunnen de uitkomst bieden. Plaats deze boven het bad en krijg het gevoel alsof je onder een sterrenhemel ligt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om te werken met kaarsen. Als je creatief omgaat met verlichting zorg je al snel voor een hele andere sfeer in de badkamer.

Gebruik hout in de badkamer

De badkamers in Nederland worden bijna altijd van top tot teen betegeld. Dit kan zorgen voor een kille sfeer als je verder niks met de ruimte doet. Met behulp van wat natuurlijke materialen creëer je een oase van rust. Zorg bijvoorbeeld voor houten planken om je kleurrijke handdoeken op te leggen.