Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Design District 2017

Design District 2017

Ruim 10.000 m² interieurdesign met het vakevenement Design District . Al in december bleek dat de animo voor Design District groot was, en waren alle geplande standruimtes in de Koffie- en Tabaksfabriek gevuld. Gelukkig kon de beursvloer uitgebreid worden met het Distributiecentrum. Deze 3e hal valt op door de indrukwekkende hoge stellages; een waanzinnig gaaf decor voor de bijna 40 extra deelnemers die zich hier presenteren!

In de Van Nelle Fabriek is er 7-8-9 juni dus meer dan genoeg inspiratie op het gebied van interieurdesign. De laatste plekken in de tuin worden verhuurd aan deelnemers met buitenmeubilair. Het totaal aantal deelnemers gaat nu richting de 200, dat zijn er meer dan ooit! Hier zie je wie er allemaal aanwezig zijn, en wat ze gaan laten zien.

Tearoom
Het is even een klim, namelijk 9 verdiepingen omhoog, maar dan zie je wel het mooiste gedeelte van de Van Nelle Fabriek, namelijk de Tearoom. De Tearoom is de glazen koepel op het dak. De directie van Van Nelle heeft deze Tearoom vroeger laten bouwen om gasten te imponeren met het geweldige uitzicht. En dat uitzicht is er natuurlijk nog steeds! Je ziet de indrukwekkende skyline van Rotterdam en bij helder weer kijk je zelfs tot Den Haag. Maar dat niet alleen; je vindt er ook de presentatie van Lande en Interstuhl!

Inhoudelijk programma
In de lezingenruimte in het midden van Design District kunnen bezoekers lezingen, presentaties, discussies en tours bijwonen. De inhoud wordt verzorgd door het Center for People and Buildings (woensdag 7 juni), de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (Donderdag 8 juni) en Facility Management Nederland (Vrijdag 9 juni). De lezingen zijn voor zowel leden als niet-leden, en gratis toegankelijk voor bezoekers! Het programma bekend tot nu toe vind je hier.

Registratie geopend!
Vanaf vandaag kan je je als bezoeker registreren voor 50% korting op de toegangsprijs. Je ontvangt een voucher en daarmee betaal je aan de entree € 10 in plaats van € 20. Registreer je hier!

4031-Design-District-2016

7384-Design-District-2016

Van_Nelle_Rotterdam_interieurdesign