Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

INTERIEUR AWARDS 2014

INTERIEUR AWARDS 2014

De Interieur Awards 2014 nodigen alle designers, architecten, kunstenaars en creatievelingen uit om hun ontwerpen in te sturen:

Objects:
Ontwerp een nieuw object dat relevant is voor onze woonomgeving en dat onze manier van leven positief kan beïnvloeden.
Spaces:
Ontwerp een cutting-edge bar concept voor de Biënnale INTERIEUR 2014.

Call for Objects
Iedereen die denkt een origineel object te hebben dat nog niet in productie is en dat kan bijdragen tot een betere woonomgeving, wordt uitgenodigd deel te nemen aan de Interieur Awards in de 'Objects' categorie. Ontwerp een nieuw object dat relevant is voor onze woonomgeving en dat onze manier van leven positief kan beïnvloeden.

Prijzen - De Biennale Interieur vzw zal de winnende inzending een prijs van 2,500 euro toekennen. De winnaar van deze hoofdprijs en de 20 overige genomineerden gekozen door de jury, zullen tentoongesteld worden en een centrale plaats krijgen tijdens de Biënnale

De Interieur Awards maken sinds 1972 deel uit van het programma van de Biënnale Interieur en zijn uitgegroeid tot een internationale springplank voor jong talent. Een internationale jury beoordeelt anoniem de ingezonden ontwerpen. De winnaars krijgen een centrale tentoonstelling tijdens de Biënnale Interieur, van 17 – 26 oktober 2014.

Inschrijven voor 30 april 2014

Call for Spaces:
Een tweede categorie, 'Spaces' werd in 2012 in het leven geroepen en krijgt nu een bijkomende dimensie: het ontwerp – en voor de vijf winnaars ook de uitvoering– van één van de bars op de Biënnale Interieur in Kortrijk Xpo. Deelnemers aan deze unieke uitdaging worden aangemoedigd samen te werken met een ondersteunende bedrijven of designmerken. Zichtbaarheid gegarandeerd tijdens de Biënnale, die in 2012 méér dan 84.000 bezoekers aantrok.

Prijzen – De jury zal vijf winnende deelnemers aanduiden. Hun prijs bestaat uit de realisatie van hun bar concept, voor een productiewaarde van 10.000 euro per winnaar (50.000 euro in totaal). Deelnemers die samenwerken met een merk kunnen het budget verhogen met de toegevoegde bijdrage van het ondersteunende merk.

Prijzen - De Biennale Interieur vzw zal de winnende inzending een prijs van 2,500 euro toekennen. De winnaar van deze hoofdprijs en de 20 overige genomineerden gekozen door de jury, zullen tentoongesteld worden en een centrale plaats krijgen tijdens de Biënnale

Inschrijven voor 30 januari 2014

De volledige 'Objects' & 'Spaces' briefings staan op www.interieur.be/awards

Dot_Porcelain_Tafel

Vase__Leuchte