Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Tips voor het laten ontwerpen van jouw keuken

Tips voor het laten ontwerpen van jouw keuken

De meeste mensen vinden het leuk om een nieuwe keuken te komen. Niet zo zeer dat ze veel geld moeten uitgeven, maar meer om het feit dat ze weer zin krijgen om te koken en de nieuwe keuken uit kunnen proberen. In dit artikel vertellen we jou meer over het laten ontwerpen van een keuken en geven we tips hoe je jouw droomkeuken kunt laten ontwerpen. Sta je op het punt om een nieuwe keuken aan te schaffen? Lees dan snel verder!

Keukens in het algemeen

De keukenwereld heeft de laatste jaren flink op zijn kop gestaan. De keukenverkopers hadden gladde praatjes en verkochten de keuken tegen ‘lage prijzen’. Echter zijn de marges op keukens zo hoog, dat ze dit konden doen. Daarom raden wij jou aan om de grote keukenbeuren te mijden en op zoek naar eenmanszaken. Het voordeel van zaken doen met iemand die voor zichzelf werkt, is dat degene zijn reputatie hoog wil houden en er alles aan zal doen om klanten tevreden te houden. Samen met deze ondernemers kun je rondom de tafel zitten om te onderhandelen over de prijs.

Een keuken laten ontwerpen

De meeste keukenboeren en zelfstandige ondernemers bieden de mogelijkheid aan hun klanten om een keuken te laten ontwerpen. Samen met de ondernemer ga je in gesprek en praat je over wat mogelijk is en wat niet mogelijk is. Op deze manier wordt het ook jouw keuken, omdat jij ook jouw bijdrage en creativiteit deelt. Zo wordt het je eigen keuken en niet een keuken die iedereen al heeft.

De kosten voor het laten ontwerpen van je keuken

Het laten ontwerpen van een keuken is duurder dan wanneer je een kant en klare keuken in huis haalt. Maar zoals al eerder benoemd zitten er een aantal voordelen aan vast. Zo weet je zeker dat je een unieke keuken krijgt die niemand anders heeft, waar je trots op mag zijn. Meer weten over keuken ontwerpen?