Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Wat te doen bij een lekkage?

Wat te doen bij een lekkage?

Een nachtmerrie natuurlijk wanneer je merkt dat er een lekkage in je woning is. Vaak gaat dit gepaard met een enorme stapel werk om het te verhelpen en daarna de schade op te lossen. Maar wat moet er nou gedaan worden wanneer je merkt dat er een lekkage is? Wij zullen een aantal belangrijke punten voor je toelichten en hopelijk weet je in de toekomst op welke manier je moet schakelen om zoveel mogelijk ellende te voorkomen.

Hulp inschakelen

Een lekkage is over het algemeen niet zo één twee drie verholpen en daarom is het goed om een professional in te schakelen. Een lokale loodgieter biedt hierin de uitkomst. Zorg ervoor dat u een aantal lokale ondernemers met elkaar vergelijkt, zodat je zeker weet dat de meest passende professional wordt in geschakeld. Zij maken vaak gebruik van professionele draagapparatuur en hiervoor hoeft er niks in het plafond of de wand gesloopt te worden om het probleem te verhelpen.

Ook moet je zorgen voor de juiste aanpak bij een lekkage. Zorg dat spullen die in de kamer, van de lekkage, staan verplaatst worden zodat het geen verdere schade kan oplopen.

Juiste materialen in huis?

Ook is het goed om altijd ‘rekening te houden met’ een lekkage. Je wilt het natuurlijk niet, maar het is niet altijd te voorkomen. Daarom moet je de juiste spullen in huis hebben om de meeste schade te voorkomen. Voldoende emmers zullen er allereerst voor zorgen dat het laminaat niet krom gaat trekken van het vocht dat erin trekt.

Heb je nog niet de juiste spullen in huis om schade te voorkomen bij een lekkage? Check de website van Waterpompshop.nl. Dit is dé specialist op het gebied van waterpompen. Zo weet je zeker dat de aangeschafte producten van gewenste kwaliteit en je hier langere tijd op kunt vertrouwen.