Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Design PLUS X Award voor Artweger

Design PLUS X Award voor Artweger

Het bijzondere designconcept van de Highline+ van Artweger heeft de jury van het internationale PLUS X Award overtuigd. Het nieuwe model douchewand is in de categorie sanitair onderscheiden voor kwaliteit en design. "Meer nog dan het verleden ben ik geïnteresseerd in de toekomst, want daar denk ik in te leven", dit zou Albert Einstein gezegd hebben. Volgens dit motto onderscheidt de Plus X Award innovatieve en toekomstgeoriënteerde producten, die minstens over één "Plus X" factor beschikken, over één heel bijzondere meerwaarde voor de consument. In dit kader heeft Artweger met zijn gevoel voor design veel te bieden – van de veelvoudig onderscheiden TWINLINE via de stoomdouche Body+Soul tot en met de onderscheiden douche HIGHLINE+.

Artweger_douchewand_Highline

"Goed design is niet alleen mooi, maar verbetert ook het leven van de mensen". Dat is het credo van Artweger directeur Bruno Diesenreiter. Een goed voorbeeld daarvoor zijn de bijzondere grepen en scharnieren van de HIGHLINE+. Ze lijken over het glasvlak te zweven. Een optisch effect, bereikt door de unieke materiaalmix en de uitstekende lijmtechniek van Artweger. De grepen en scharnieren zijn met een speciale kunststof bekleed, die er van de zijkant uitzien als glas. Alleen de fronten zijn naar keuze verchroomd, in wit of kleur uitgevoerd. Daardoor werken ze zo luchtig en gewichtsloos, alsof ze helemaal niet met het glas van de douchewand verbonden zijn.
Om ze ook in het dagelijkse gebruik praktisch en aangenaam te houden, zijn de binnenste gedeeltes van de greep uitgevoerd in anti-slip en bieden een aangenaam gevoel en nog meer comfort.