Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Doucheplaat uit rubber

Doucheplaat uit rubber

Nieuwe AquaSolidstone Soft van Aquaconcept laat voeten zachtjes en ergonomisch wegzinken in douchecel.

Op Batibouw 2013 sleepte de immer innoverende Belgische badkamerspecialist Aquaconcept bijna een Belgian Building Design-award in de wacht voor StyleConcept, een nieuwe glazen douchedeur met liftsysteem. Maar niet getreurd, want ook in het segment van de douchebakken blijft Aquaconcept vernieuwen. Nadat respectievelijk AquaStone (massieve natuursteen), de AquaZone (acryl), de AquaSolidstone (silex+hars) en de AquaCorian® werden gelanceerd, is het nu de beurt aan de AquaSolidstone Soft.

Ditmaal geen douchebak uit steen, acryl, silex of corian. Wel een grondlaag uit polyurethaan-rubber van 3 cm dik die als douchebak dient. De rubberlaag wordt gewoon op een egale ondergrond gelegd en vooraf op maat geproduceerd met een helling die het water naar de afvoer leidt. De afvoerdekplaat is overigens ingekapseld in de rubber. De AquaSolidstone Soft heeft alvast zijn naam niet gestolen, want bij het douchen zakken de voeten zachtjes in de rubberlaag die meteen de contouren aanneemt van de voeten. Dit geeft niet alleen een warm en goed gevoel maar is ook nog eens ergonomisch interessant. Bovendien is de AquaSolidstone Soft antibacterieel behandeld en kreeg het een antislip behandeling klasse 2.

Door de flexibele en lichte materie kan de sanitaire installateur er op elke verdieping mee naar boven en is de plaatsing in een mum van tijd verzekerd, zelfs op een minder stabiele ondergrond. De dikte is dus 3 cm en de formaten zijn op maat verkrijgbaar per 10 mm. Maten zijn beschikbaar vanaf 700x800 mm tot 1000x2050 mm. Verkrijgbaar in 3 natural (steeneffect) uitvoeringen: Natural Crème/Natural White/Natural Black.

AquaSolidStone_Soft_by_Aquaconcept_rubberen_douchebak