Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Hüppe Studio Berlin pure, de ruimte in een ruimte

Hüppe Studio Berlin pure, de ruimte in een ruimte

In een ruime badkamer is het mogelijk de douche- en toiletruimte afgescheiden te houden van de rest van de ruimte door gebruik te maken van de douchecabine Studio Berlin Pure. Deze douchecabine houdt niet alleen waterdamp en spatwater effectief binnen maar creëert ook een “ruimte in een ruimte” waardoor er een intiem plekje ontstaat voor het gebruik van de douche en het wandcloset of bidet. Door het gebruik van decoratieve decors wordt niet alleen de doorkijk van buitenaf nog verder beperkt maar match de glazen afscheiding ook met allerlei interieurstijlen. De negen verschillende decors zijn ontwerpen door het gerenommeerde Phoenix Design team, maar ook het zandstralen van eigen (bedrijf)logo’s of afbeeldingen behoort tot de mogelijkheden.

Twee draaideuren met een ondoorzichtige glazen zijwand tussen de douche en het toilet of varianten met één deur, door de vele mogelijkheden
in maten en modellen, inclusief maatwerk, is er altijd een passende afscheiding leverbaar. De Hüppe Studio Berlin Pure is standaard uitgerust met swingdeuren die dus zowel naar binnen- als naar buitendraaiend kunnen worden geopend. Een hefmechanisme in de scharnieren zorgt voor de vereiste bodemvrijheid tijdens het gebruik.