Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Je droombadkamer

Je droombadkamer

Wat is het toch heerlijk om een fijne badkamer te hebben. Je komt er elke dag je wassen, je tanden poetsen en nog veel meer. Het moet dus een ruimte zijn, waar je je op je gemak voelt. Je bent met intieme hygiene bezig en dan moet het voelen als een comfortabel plek. Hoe pak je dit nou aan.

Privacy is nummer één

Om je op je gemak te voelen in een badkamer is allereerst privacy enorm belangrijk. Maak de ramen in de badkamer niet al te groot als een buur mee zou kunnen kijken. Zo is het ook van belang om de ramen te voorzien van een bedekking. Wat helemaal gaaf is om te doen is door gebruik te maken van speciaal glas dat je het kan verduisteren, maar met een druk op de knop normaal glas kan laten lijken.

Kies dingen die je mooi vindt

Ook is het van belang dat je de badkamer mooi vindt als je je er thuis wil voelen. Kies bijvoorbeeld voor gebogen glas badkamer als je een eigentijdse douche wil hebben. Of wellicht een betonvloer in de badkamer wat een hele luxe uitstraling kan hebben. Een betonvloer werk daarnaast erg goed voor vloerverwarming. Vloerverwarming geeft een prettig gevoel op koude dagen en laat je zeker thuis voelen. Het zal je iets dichter bij het gevoel van je droombadkamer brengen.

Kies voor luxe

Een luxe-uitstraling werkt doorgaans erg goed voor moderne badkamers. De finishing touche met een mooie design kraan of hele elegante WC kan een verschil maken in de ruimte. Mocht je twijfelen of het geld eraan uit wilt geven, kan dan eens in een showroom of bedenk het gedurende het bouwen. Een WC of een kraan moet toch pas laatste geplaatst te worden. Al met al kan een badkamer een fijne ruimte worden als je goed je best doet; volg de tips op en dit gaat zeker lukken.