Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

De DLight Air-douchewand van Duscholux

De DLight Air-douchewand van Duscholux

Natuurlijk kies je in de badkamer voor comfort en functionaliteit. Maar waarom zou dat niet samengaan met pure luxe? De gloednieuwe DLight Air-douchewand beschermt je badkamer tegen spattend water en doet tegelijkertijd dienst als stijlvol architecturaal accent. En als rustgevend mood light. En als regelrecht kunstwerk.

De Air-inloopdouche van Duscholux met vrijstaande, transparante wand is nu ook te verkrijgen met ledlampjes. Zo baadt je doucheritueel in een kleurrijke sfeer, afhankelijk van jouw (ochtend)humeur. Want dankzij de bijna 2 meter hoge aluminium lichtstrip, 1950 mm hoog om precies te zijn, kies jij het motief en de kleurschakeringen uit het volledige RGB-gamma. De helderheid, de kleuren, de kleurovergangen en de frequentie bedien je via een besturingssysteem aan de muur of via een afstandsbediening. Uiteraard is de DLight Air-douchewand ook verkrijgbaar in speciale maten en in verschillende designs. Tijd om te relaxen in (een bijzonder kleurrijke en unieke) stijl!

Luxueus sfeerlicht in de badkamer
De DLight Air-douchewand doet dienst als architecturaal accent met rustgevend mood light, want de vrijstaande transparante wand is voortaan te verkrijgen met led-lichtlijst. U kiest het motief en gelijk welke kleuren uit het RGB-kleurenpalet. De helderheid, de kleurovergangen en de frequentie bedient u via een besturingssysteem aan de muur of via een afstandsbediening. Uiteraard is de DLight Air-douchewand verkrijgbaar in speciale maten. Tijd om te relaxen in (een bijzonder kleurrijke en unieke) stijl!
Verkoopprijs : vanaf 675,00 €, exclusief BTW.

Duscholux_AirFjord_Led-douchewand

Duscholux documentatie