Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Verwarmde spiegel met de Sealskin €uro actie

Verwarmde spiegel met de Sealskin €uro actie

"Wat koop je nu nog voor een €uro?" Een heldere blik op jezelf
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, die heeft de mooiste spiegels van het hele land....? Inderdaad!..... en deze spiegels zijn vanaf nu ook nog eens de helderste. Want vanaf 1 oktober 2012 t/m 31 januari 2013 kost de spiegelverwarming bij aankoop van een Sealskin badkamerspiegel slechts € 1,- extra. Hiermee voorkomt u het beslaan van de badkamerspiegel bij het baden of douchen, dus altijd helder zicht.

Sealskin_verwarmde_badkamerspiegel_met_OPTIX_cabine

De spiegelverwarming is verkrijgbaar op alle Sealskin badkamerspiegels en is gemaakt van de beste materialen en volgens hoogstaande specificaties. Uiteraard zijn de Sealskin spiegels geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met een ruime keuze uit verschillende lijsten, variërend van klassiek tot modern, is er met recht sprake van een zorgvuldig samengestelde collectie. Verkrijgbaar met of zonder facetgeslepen spiegelglas en in vele maatvoeringen. Is de door u gewenste afmeting niet standaard verkrijgbaar? Dan maakt Sealskin, tot een maximale afmeting van maar liefst 120 x 200 cm, uw spiegel probleemloos voor u op maat (alleen voor spiegels zonder facet).

Sealskin_verwarmde_badkamerspiegel

Dus wilt u nog meer sfeer en persoonlijk interieurgevoel in uw badkamer? Realiseer het met de (verwarmde) Sealskin badkamerspiegels op maat. Verkrijgbaar bij de betere sanitair vakhandel.

Sealskin documentatie