Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Sealskin noviteiten 2013

Sealskin noviteiten 2013

De fraaiste en best doordachte badkamerontwerpen worden sinds jaar en dag gemaakt met Sealskin, vele tevreden consumenten en dealers beamen dat.
Op de ISH te Frankfurt en de aankomende ISH Noviteitenshow te Nieuwegein houdt het merk deze reputatie hoog. Met een nieuwe bathroom fashion collectie, vrijstaande baden en douches met nog minimalistischer design en slimmere techniek. Afgestemd op de wensen van de gebruiker, dat spreekt voor zich!

Een van de thema's die Sealskin centraal stelt op deze beurzen is haar specialisme in maatwerk. Over reputatie en afstemmen gesproken...
Badkamerspiegels op maat. Douches met een afwijkende breedte, hoogte, schuine zijde of uitsparing in het glas. En sinds kort maatwerkbaden waarvan de buitenmaat kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Ook dát is Sealskin!

Maar Sealskin komt met nog veel meer nieuws. Bijvoorbeeld op het gebied van comfort in de badkamer. Met praktische oplossingen voor wie niet meer zo jong of mobiel is als voorheen. Voor vandaag en morgen en zonder dat dit ten koste gaat van het mooie badkamerontwerp. Sealskin laat zien dat het kan! Met slimme combinaties van bestaande producten en nieuwe toevoegingen aan het assortiment.
En om ervoor te zorgen dat al dit moois binnenkort voor u beschikbaar is, krijgen alle Nederlandse sanitair verkopers, installateurs en andere vakspecialisten de gelegenheid om alle ins en outs over deze producten te vernemen tijdens de genoemde beurzen.

De ISH vindt plaats van 12 t/m 16 maart 2013 in de Messe Frankfurt en is de toonaangevende vakbeurs voor innovatief badkamerdesign, gebouw-, energie- en klimaattechniek en hernieuwbare energieën. Sealskin presenteert hier haar noviteiten samen met zusterorganisaties Tiger en Coram Bad op één gezamenlijke stand.

De ISH Noviteitenshow wordt gehouden voor vakspecialisten van 15 t/m 17 april 2013 in het Home Boxx Exhibition Center te Nieuwegein. Samen met meer dan 20 andere A-merk leveranciers is Sealskin hier met
een eigen stand aanwezig waarop alle productinnovaties getoond worden. Meer info en aanmelden: www.ishnoviteitenshow.nl

Sealskin documentatie