Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Sealskin's nieuwe duka 1700

Sealskin's nieuwe duka 1700

Subtiel design met verfijnde technieken en een grote variëteit aan individuele doucheoplossingen kenmerken Sealskin's nieuwe duka 1700. Doordat alle douches zijn uitgevoerd met een klein vast deel, is de draairadius beperkt en kunt u gemakkelijk een toilet, wastafel of radiator naast de douche plaatsen. U zult jarenlang doucheplezier beleven aan deze eigentijdse douche.

De duka 1700 douches zijn nu nog sneller te monteren dankzij het GIROFIX montagesysteem. De douche wordt op de juiste positie gebracht en met één enkele draai staat de douche vast op zijn plaats. Doordat men niet meer door de profielen hoeft te boren, kan de douche eenvoudig worden gedemonteerd bij een eventuele verhuizing.

De deuren zijn uitgevoerd met een autoclose systeem. De deur wordt tijdens het openen enige millimeters opgetild. Het transparant afdichtprofiel is hierdoor vrij van wrijving, wat de levensduur bevordert. De deur sluit de laatste 10-20 centimeter vanzelf. Da's wel zo makkelijk!

Als specialist in maatwerkoplossingen is het voor Sealskin geen enkel probleem om een douche passend te maken voor uw badkamer. Of het nu gaat om een aanpassing in breedte of hoogte, schuine zijde of een uitsparing uit het glas, vrijwel alles is mogelijk! Naast de keuze van de profielkleur kunt u tevens uw gewenste glas kiezen. Desgewenst uitgevoerd met Sealglas, dé glasbehandeling om onderhoud te vereenvoudigen.
Duka_douchecabine_1700_Hoekinstap


Duka_douchecabine__1700_Inline_voor_nis

Sealskin documentatie