Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Keramag Xeno badmeubels en toiletmeubels

Keramag Xeno badmeubelDe serie Keramag Xeno werd onlangs uitgebreid met een nieuwe lijn badmeubels en toiletmeubels. Het programma bestaat uit onderkasten voor wastafel en fontein en hoge kolomkasten uitgevoerd in de kleuren hoogglans wit of antracietgrijs, aangevuld met bijpassende lichtspiegels. Het keramiek van de badkamerserie kenmerkt zich door haar strakke lijnenspel wat de badkamer een robuuste en tegelijk rustgevende uitstraling geeft. Het nieuwe meubelgamma trekt deze lijnen letterlijk door waardoor een harmonieus totaalbeeld ontstaat.

 

Keramag xeno onderkast hoogglans witBadkamermeubels

De nieuwe badmeubels zijn voorzien van uittrekbare opberggedeelten en laden, die met strakke, geïntegreerde grepen worden open- en dichtgedaan. De demping van de deuren en laden zorgt voor een stille sluiting. Daarnaast hebben de laden een indeling voor extra overzichtelijkheid. De onderkasten voor wastafels zijn verkrijgbaar in dezelfde breedten als de wastafels zelf: 60, 90 en 120 cm. Deze perfecte combinatie is ook weer terug te vinden in de bijpassende lichtspiegels. 

Toiletmeubels

De minimalistische vormgeving wordt ook doorgevoerd in de toiletruimte. De 40 cm brede fontein - met kraangat aan linker- of rechterzijde- en bijpassende onderkast en lichtspiegel creëren een rustgevende en representatieve ruimte. De kasten (hoge kolom en wastafel-/fonteinonderkast) zijn leverbaar in hoogglans wit of hoogglans antracietgrijs.