Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Designbadkamers: black is back

Designbadkamers: black is back
September betekent het begin van het nieuwe schooljaar, maar ook en vooral de afspraak voor design en nieuwigheden. FACQ, de Belgische specialist in sanitair en verwarming, stelt dé trend van het moment voor: een elegante zwarte toets voor een bijzonder stijlvolle en moderne badkamer, contrasterend met het gebruikelijke wit van het sanitair. Gedaan met chroom, lang leve het zwart!

Onder invloed van de modeontwerpers en hun beroemde "little black dress" wordt zwart ervaren als elegant en tijdloos. Vandaag hullen kranen, accessoires, meubelafwerkingen en zelfs douchewanden zich in een intens zwart – mat of glanzend – om een moderne en industriële stijl te creëren.

Zwarte badkamerkranen
Paffoni volgt deze trend en breidde zijn gamma matte zwarte kranen van de serie Urban uit tot de serie Light. Het gamma Light met zijn elegante ronde vormen en rechte lijnen met afgeronde hoeken staat bekend om zijn verchroomde kleuren, zijn look van roestvrij staal en zijn zeven speciale kleurnuances. Voortaan zijn deze designkranan ook verkrijgbaar in mat zwart, en dat geldt zowel voor de kranen van de keuken, de douche, het bad en de wastafel. De mat zwarte collectie Urban werd ook uitgebreid voor de keuken en de badkamer om zo een coherente sfeer te kunnen creëren in de hele woning.

Industriele zwarte douchewand
De glaswand is heel erg in en heeft twee grote voordelen: hij verdeelt de ruimte, maar laat het licht wel door. Bovendien past een glaswand perfect bij de elegante industriële look van een badkamer. Hierop is de Black douchewand van Inda met zwarte afwerking geïnspireerd. Stijleffecten gegarandeerd onder de douche: deze douchewand maakt van de badkamer een ruimte met een onbetwistbare klasse.
Inda_douchewand_zwart
Paffoni_inbouwkraan_zwart
Keukenkraan_Paffoni_zwart