Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ritmonio kranen voor Venetian Harbor

Ritmonio kranen voor Venetian Harbor
De recente renovatie van een oud herenhuis, dat in de 16de eeuw gebouwd werd door de Venetiaanse adel, leidde tot de oprichting van het hotel herenhuis Venetian Harbor. Een geweldige accommodatie gelegen in Chania, in het westelijke deel van het eiland Kreta. Dit luxe pension biedt een zonneterras, een hot tub, een hamam, een binnenzwembad en een restaurant.
 

Diametro 35 van Ritmonio

In de Suites en Junior Suites maakt de kraan Diametro 35 van Ritmonio, in zwarte matte afwerking, de kamers uniek. Deze afwerking geeft het product van de Ritmonio een elegante en exclusieve aantrekkingskracht en dankzij de uitstekende technische eigenschappen is de kwaliteit tot in de lengte der jaren gegarandeerd. De iconische kranen uit de Ritmonio Diametro 35 collectie bieden een compleet assortiment producten met een bijzonder mooi design. Voor Venetian Harbor is gekozen voor inbouwkranen boven de wastafel en naast het bad, een regendouche die eveneens bediend worden door een inbouw douchemengkraan en, afhankelijk van de Suite, een opbouw wastafelkraan. Met dit uitgebreide assortiment is het mogelijk om op maat gemaakte omgevingen te creëren op basis van de ontwerpbehoeften, die in staat zijn om verfijnde oplossingen met een eigentijds ontwerp te bieden.
 

Waterbesparende functies

Perfecte eigenschappen die aan de normen van de top hotellerie voldoen. Ook dankzij de producten van Ritmonio worden de gasten van het hotel herenhuis Venetian Harbor van een geweldige ervaring door middel van de hoogste standaard van gastvrijheid. En dit alles op een plek die respect voor traditie combineert met alle eisen van het hedendaagse luxe wonen. De Diametro 35 kranen serie is één van de producten van Ritmonio met waterbesparende functies. Kenmerken hiervan zijn de ECO-waterdoorstroming die minder is dan 9 liter per minuut en daarnaast voor zijn materialen ontworpen is om de milieubronnen op verantwoorde wijze te gebruiken.
 
www.monasteryestate.com
 
Ritmonio_Diametro-35
Ritmonio_Diametro-35_kranen
Ritmonio_Diametro-35_wastafelkraan