Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

111 jaar Hansgrohe, win een droomreis.

111 jaar Hansgrohe, win een droomreis.

Fotowedstrijd: Hansgrohe zoekt 's werelds 111 mooiste waterbestemmingen.

Doe mee en win een droomreis - of één van de 110 andere prijzen

Op 15 juni 2012 bestaat Hansgrohe 111 jaar. Hansgrohe heeft een passie voor water sinds 1901. Wij willen dit vieren met een fotowedstrijd, waarin alles draait om water en het getal 111. Voor ons jubileum willen we, in samenwerking met MERIAN, de reisgidsen specialist, het volgende weten:

Hoe ziet jouw droomplek bij het water er uit of wat is jouw favoriete, mooiste waterbestemming?

Stuur ons een foto van jouw favoriete waterbestemming en win één van de 111 aantrekkelijke prijzen. De mooiste waterbestemmingen worden vastgelegd in het MERIAN fotoreisboek ‘ssw starfish, surfers and dream waterfronts – 111 magical water locations’, dat vanaf eind dit jaar in de boekhandel te verkrijgen is. Dit boek bevat elf foto-inzendingen uit de wedstrijd, geselecteerd door een jury van Hansgrohe en MERIAN. Iedere ingezonden persoonlijke foto van een favoriete bestemming bij, op of gerelateerd aan water maakt kans op een plek in het boek of zelfs op de cover. De enige voorwaarde is dat de deelnemers zelf hun foto gemaakt hebben. Tevens moet deze voorzien zijn van een korte begeleidende uitleg wat deze bestemming zo speciaal maakt. Hierdoor krijgt de fantasie alle vrijheid: van het droomstrand aan zee, kristalheldere bergmeren tot onderwateropnames van koraalriffen of lokale rivierlandschappen – de mooiste waterbestemming kan overal zijn waar water aanwezig is.

De eerste prijs is een reis voor twee personen ter waarde van 5.000 euro naar één van deze magische waterbestemmingen. Daarnaast bieden Hansgrohe en MERIAN aan de deelnemers nog 110 andere aantrekkelijke prijzen om te winnen, 10 Raindance Select handdouches van Hansgrohe en 100 MERIAN uitgaves.

Lees meer: www.hansgrohe.nl

Hansgrohe documentatie