Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Hansgrohe Puravida badkamerkranen

Hansgrohe Puravida badkamerkranen
De organisch gevormde kraanvoet in helder wit wisselt af met het verchroomde oppervlak van de uitloop. Dankzij een nieuwe productietechniek lopen beide oppervlakken naadloos in elkaar over. Voor een harmonieus geheel in de badkamer biedt het PuraVida programma een ruime keuze in kranen, van thermostaat tot 3-gats wastafelkraan tot en met een vrijstaande badmengkraan.

 

Bijpassende accessoires en een uitgebreid doucheprogramma dat bestaat uit hand-, hoofd- en zijdouches en een nieuw ontworpen, slanke staafhanddouche, maken van PuraVida het meest complete douche- en kranenprogramma van Hansgrohe. De PuraVida handdouche is voorzien van het EasyClick systeem waarmee met één druk op de in de greep verwerkte knop tussen drie straalsoorten gewisseld kan worden.

Het nieuwe elektronische douchebedieningssysteem RainBrain biedt, dankzij een innovatief en duidelijk touchscreen, bedieningscomfort voor de douche en is de finishing touch van de collectie. Alle exclusieve functies zijn met één vinger in te stellen en te bedienen of te programmeren, tot maar liefst vijf personen. Het aan- en uitschakelen van de douche, het kiezenvan de straalsoorten, wisseldouche, watercascade of de verlichting, alles kan met de RainBrain worden ingesteld. En om het douchecomfort helemaal compleet te maken, biedt de RainBrain de mogelijkheid om tijdens het douchen muziek af te spelen. Deze kan eenvoudig via Bluetooth vanaf een MP3-speler worden overgenomen. De Hansgrohe serie PuraVida is leverbaar in wit/ chroom of chroom. De Hansgrohe RainBrain is leverbaar in wit/chroom of zilver/chroom

Hansgrohe documentatie