Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Hansgrohe iBox Selectknop

Hansgrohe iBox Selectknop

Controle met een slimme knop op de muur. Hansgrohe iBox Selectknop stuurt met een druk op de knop de waterstraal voor bad en douche.

De universele iBox van de sanitairspecialist Hansgrohe bezit al 13 jaar lang dezelfde multifunctionaliteit als een Zwitsers zakmes. De iBox kan als inbouwbasis worden toegepast voor de meer dan 200 kant en klare afbouwsets van zowel de Axor als de Hansgrohe merken. Hierbij ondersteunt de iBox 16 functionele oplossingen van een enkele douchehendel tot aan thermostatische kranen en allerlei hand-, zij- en hoofdouche toepassingen.

Met de invoering van de Selectknop voegt Hansgrohe een nieuwe slimme oplossing toe voor gebruik in de badkamer. De basis is een nieuwe afsluiter die het in-of uitschakelen van de verschillende functies mogelijk maakt door een simpele druk op een knop i.p.v. een draaibeweging. Een intuïtieve beweging die de bediening voor de gebruiker vereenvoudigt.

De nieuwe ShowerSelect sets zijn verkrijgbaar in vijf verschillende functionele versies, variërend van een thermostaat met een eenvoudige aan / uit-functie voor een enkele douche tot aan een combinatie met een afsluitklep t.b.v. vier verschillende douchefuncties. Alle versies kunnen eenvoudig worden gemonteerd op de universele iBox, en het later vervangen hiervan is net zo gemakkelijk. Dit maakt ShowerSelect bijzonder geschikt voor renovatieprojecten in bestaande badkamers, waar de iBox al eerder werd geïnstalleerd.

Het resultaat van de slimme Select oplossingen voor de iBox is een hoogwaardig en visueel aantrekkelijk bedieningsconcept dat de technologie verbergt in de muur waardoor er meer ruimte in de douche overblijft. Om de symbolen gemakkelijk te kunnen onderscheiden, hebben de Selectknoppen en de ring met de temperatuur uitlezing een elegante, matte afwerking. De ergonomische en intuïtieve bediening en de gemakkelijk af te lezen symbolen maakt de ShowerSelect optimaal geschikt voor levensloop bestendige badkamers.

Hansgrohe_EcostatSelect_ConcealedThermostat

Hansgrohe_EcostatSelect_ConcealedThermostat_Ambience1

Hansgrohe_EcostatSelect_iControl

Hansgrohe documentatie