Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Hansgrohe productcatalogus 2.0

Hansgrohe productcatalogus 2.0

Hansgrohe ondersteunt consumenten en vakpartners met een nieuwe productcatalogus op de website

Welke kraan of welke douche is het beste? Klanten, architecten, installateurs en ontwerpers gebruiken de internetpagina's van Hansgrohe om uit het enorme aanbod met een paar muisklikken de voor hen juiste producten te selecteren. De badkamer- en sanitairspecialist uit het Zwarte Woud heeft nu zijn online productcatalogus voor consumenten en vakpartners volledig vernieuwd en biedt hiermee een nog gebruiksvriendelijkere service. Naast een snelstart in het productoverzicht vinden gebruikers op de vernieuwde webpagina's een nieuw, aantrekkelijk design met video's, zoom-, filter- en sorteerfuncties, productaanbevelingen, een productvergelijking en een intuïtieve gebruikersgids.

Gezocht – gevonden
Het gewenste product kan met behulp van de nieuwe filterfunctie worden gevonden: hier worden filters gebruikt zoals de in het product toegepaste technologie, toepassingsgebieden, stijlrichting of kleuren. Wie bijvoorbeeld waarde hecht aan water- en energiebesparende producten, kan alleen de met Hansgrohe EcoSmart-technologie uitgeruste producten laten weergeven. Al in het productoverzicht is het mogelijk om via een 'mouseover' artikelnummers, kleuren en quicklinks naar het productinformatieblad, onderdelencatalogus en memo zichtbaar te maken.

Video's, maattekeningen en zoomfunctie geven een goede optische indruk van het gewenste product. Symbolen en korte teksten geven informatie over de producteigenschappen, designprijzen, certificaten en bijzonderheden. Of een product nieuw is, is vanaf nu direct herkenbaar. Tevens worden er vele varianten gepresenteerd, bijvoorbeeld andere kleuren of kraanhoogtes. Gebruikers krijgen tevens advies over mogelijke alternatieven en benodigde inbouwdelen.

www.hansgrohe.nl

Hansgrohe documentatie