Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Kludi Balance wastafelmengkranen

Kludi Balance wastafelmengkranen

De iF produkt design award uitreiking vindt plaats sinds 1953. De uitverkorene die deze prijs in ontvangst mag nemen onderscheidt zich oprecht van zijn concurrenten. In 2012 wint de Duitse fabrikant Kludi de iF produkt design award met de Balance wastafelmengkraan met éénhendelbediening.

De serie Balance brengt nieuw design voor de veeleisende gebruiker. Deze producten voor de badkamer verenigen duidelijke vormen en hoge functionaliteit in een verrassend tijdloos design. Opvallend kenmerk bij de ééngreepsmengkranen is de positie van de hendel op de behuizing van de mengkraan – die dient heel bewust de indruk te wekken, dat de hendel boven de eigenlijke mengkraan zweeft. Dit optische raffinement bewijst ook qua bedieningsgemak zijn diensten.

De ééngreepsmengkranen zijn voor alle toepassingen in de badkamer verkrijgbaar. Dankzij de diverse afmetingen kunnen wastafels met zeer uiteenlopende vormen en afmetingen met de Kludi Balance uitgerust worden. Met de Eco S-Pointer perlator kan de richting van de waterstraal met één vingerbeweging en zonder gereedschap versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel.

Kludi documentatie