Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Kludi, thuis in alle badkamers

Kludi, thuis in alle badkamers

Ook aan het basissegment mogen designeisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie Objekta geeft de gerenommeerde Duitse sanitairfabrikant Kludi hier invulling aan.
De verchroomde messing behuizing van deze vernieuwde Kludi serie wordt gecompleteerd met een massieve hendel, die als een duidelijk designelement een organische vorm laat zien.

De body van de kraan is niet helemaal rond maar heeft een verfijnde contour. Dit benadrukt elegant de belijning van de kraan, een ontwerp van het designbureau Neufeld & Stein. Daarbij werd gelet op onderhoudsarme oppervlakken, hetgeen niet alleen in privé-badkamers, maar zeker ook in de projectmarkt en in publieke ruimten een belangrijk issue is.

Nieuw ten opzichte van de vorige edities van de Kludi Objekta serie is de XL variant. Hier volgt Kludi de vraag uit de markt naar producten met een hogere uitstroomopening. Dit komt het gebruiksgemak ten goede, maar kan ook voor meer gespetter zorgen. Kludi zou Kludi niet zijn als hier niet een oplossing voor gevonden is. De straalhoek van de waterbesparende Kludi S-pointer perlator is namelijk met een vingerbeweging te verstellen zodat het water daar neer komt waar het neerkomen moet.

Alle kranen beschikken over cartouchetechniek met instelbare heetwaterbegrenzing.

Kludi_Objekta_wastafelkraan


Kludi documentatie