Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Alape Insert corner en Insert storage

Alape Insert corner en Insert storage
Wastafelmeubels genoeg. Heel kleine badkamers ook. Maar mooie en functionele wastafelmeubels voor de zeer kleine badkamer? Alape ontwikkelde de Insert.storage en de Insert.corner. Twee functionele en fraaie oplossingen voor
hetzelfde probleem. Heldere vormen, puristisch design, zegt Alape zelf. Korter kunnen we het niet verwoorden. Mooi is de filigrane schotelvormige waskom van geglazuurd staal beslist. De onderbouw - gepoedercoat metaal - past met zijn afgeronde vormen volmaakt bij de waskom en verbergt alle technische aansluitingen.

Hoogwaardige, fraaie eenvoud. Insert.storage De Insert.storage bevat naast een geïntegreerde handdoekhouder veel praktische opbergruimte. Het meubel is geschikt voor muur- of staande armaturen. Het planchet is verkrijgbaar in wit of mat antracietbruin. De Insert.storage meet 450x450x330 mm (bxhxd) en is verkrijgbaar met de waskom links of rechts op de onderbouw. Het meubel is naar keuze te completeren met een spiegel, al dan niet
voorzien van een lamp. Insert.corner De Insert.corner levert maximale plaatsbesparing op door plaatsing in de hoek. Afmeting: 250x450x250 mm (bxhxd).

Ook voor deze versie is een spiegel met of zonder lamp ontwikkeld. Het bijzondere van de spiegel schuilt in de details: de witte zijprofielen passen volmaakt bij de kleurstelling van waskom en onderbouw. Dit geeft de spiegel een zwevend karakter.
   
Duitsland: Alape GmbH
Am Gräbicht 1-9
D-38644  Goslar
Tel: +49 5321 5580
info@alape.com  -  www.alape.com

Alape documentatie