Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Daar waar je dag begint

Daar waar je dag begint

De badkamer is de plek waar je dag begint, nadat je bent opgestaan: je tandenpoetsen, naar de WC, douchen of in bad. Het gebeurt allemaal in deze ruimte. Probeer er dan ook zorg voor te dragen dat de ruimte echt bij je past, je zult merken dat dit een positieve uitwerking heeft en je het zal kunnen waarderen: elke keer als je dag weer begint.

Waar ideeën vandaan halen

Je bent natuurlijk niet helemaal thuis in de badkamer, maar moet dan wel ineens allemaal dingen gaan kiezen. Je kunt er voor kiezen badkamer idees op te doen op het internet of in tijdschriften. Het is zeker ook leuk om ideetjes te combineren. Mocht je dus een aantal dingen tegenkomen, sla ze op en verzamel meer ideeën dan kom je tot het beste resultaat.

De kosten badezimmer kunnen enorm verschillen, afhankelijk van de grootte van de badkamer of het luxeniveau dat je zou willen hebben. Ga er echter maar wel vanuit dat je enkele duizenden euro’s kwijt zult zijn aan materialen en arbeidsloon. Je kunt echter wel behoorlijk inlopen op de kosten door zelf de uitvoering te doen. Mocht je echter geen of erg weinig klaservaring hebben dan raden we je af om dit zelf op je te nemen. Vraag eventueel een goede vriend om je te helpen bij de uitvoering ervan.

Vloerverwarming

Het hebben van vloerverwarming is een absolute meerwaarde voor de badkamer. De koude winterdagen die voor de deur staan kan je stukken beter aan als je lekkere warm staat in je badkamer. Ben je nog niet overtuigd? Stel je voor elke ochtend opstaan met koude voeten of elke ochtend opstaan met heerlijk warme voeten. Inderdaad dan kies uiteraard voor het tweede. Mocht je er nou echt niet uitkomen met de badkamer dan kan je altijd professionele hulp inschakelen van iemand die je helpt bij de inrichting. Op die manier zal er geheid een goed resultaat uitkomen, waar je trots op kunt zijn.