Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Eclectic chic, de trend van COCOON 2017

Eclectic chic, de trend van COCOON 2017


COCOON is niet alleen de grootste woon- en interieurbeurs in België, maar ook een totale beleving rond binnenhuisdecoratie, design en binnenhuisinrichting. Van 18 tot en met 26 november zwaaien de deuren van de beurs in Brussels Expo open en kan de bezoeker er alle hoekjes van de woning ontdekken, met als centraal thema van deze 28ste editie: "Eclectic chic".

COCOON wil de bezoeker inspireren; hem of haar in contact brengen met professionals die ideeën rond decoratie of inrichting aanreiken; er ideeën opdoen voor kerstgeschenken; doen dromen in uniek designmeubilair, enz. Dit alles binnen het universum van "Eclectic chic"! "We willen de bezoekers tonen dat ze verschillende decoratiestijlen kunnen combineren en vanuit hun eigen smaak een uniek en geraffineerd interieur kunnen samenstellen." licht Bart Van Den Kieboom, woordvoerder van COCOON, toe. De ontspannings- en cateringruimte worden volledig volgens het thema gedecoreerd zodat de bezoekers hier extra inspiratie kunnen opdoen.

Nieuw op COCOON: aan de beursingangen komen verschillende ruimtes van 16 m² die helemaal volgens het thema in trendy kleuren worden ingericht. Deze ruimtes, Trend Box genoemd, bieden exposanten en partners de gelegenheid om hun knowhow te tonen en de bezoeker te inspireren. Die kan de voorwerpen hier niet alleen voelen, zien en ruiken, maar ook vergelijken. Want dat is toch één van de hoofdredenen waarom de bezoeker die op zoek is naar een nieuw salon, een nieuw eetservies of originele verlichting, zo graag naar COCOON komt.

Langs de "rambla" van de Belgische designers kan de bezoeker de nieuwe made in Belgium creaties ontdekken. Beursorganisator Fisa NV verwacht dat de 200 exposanten, verspreid over bijna 30.000 m² tentoonstellingsruimte, zo'n 75.000 bezoekers zullen mogen verwelkomen.

Net als vorig jaar trekt de beurs de kaart van de interactie met een volledig vernieuwd DecoLab. Ook dit jaar kan de bezoeker in deze ruimte zijn moodboard samenstellen aan de hand van de magazines en tablets die hier voor hem klaar liggen. Met de hulp van professionelen uit de wereld van de decoratie en de binnenhuisarchitectuur kan hij met schaar en lijm zijn geliefde stijlen samenvoegen voordat hij op zoek gaat naar de exposanten. Ook in de verschillende workshops van de grote merken komen boeiende trendy thema's aan bod.

De datum van COCOON 2017 staat vast: van 18 tot en met 26 november in Brussels Expo.

Ladies' Day: Op dinsdag 21 november, tijdens de Ladies' Day, hebben alle dames gratis toegang tot COCOON.
COCOON Night: Op vrijdag 24 november is COCOON open tot 23 uur.

Meer info op www.cocoon.be